ÜRÜNLERİMİZ

KAVRULMUŞ ANTEP FISTIĞI

Antep fıstığının ağaçlarına (altın ağacı) meyveleri ise meyvelerin kralı (kralların meyvesi) denir. Antep fıstığı yağ, protein ve karbonhidrat içeriği yüksek kalorili bir enerji kaynağıdır. Yüksek düzeyde a ve b vitaminleri içermektedir. Ayrıca kalsiyum, fosfor ve potasyumca zengindir. Esansiyel doymamış yağ asidinden linoleik asitce zengindir. Bu birleşimlerin kollestrol düşürücü özelliği vardır. Antep fıstığı vitamin bakımından sığır etine göre: a.vit 3 kat b.vit 11 kat daha zengindir, Antep fıstığı: kalsiyum fosfor demir gibi insan vücudunun gereksinimi olan minerelleri içermektedir. Antep fıstığının %55-60''ı yağ ve bu mineralleri içermektedir bir insanın yaşı ve tükettiği enerji vs. göz önüne alınarak günde 80 adet ile 100 adet tüketilmesi sağlığı açısından son derece önemlidir.

 

KIRMIZI İÇ ANTEP FISTIĞI

Kırmızı kabuklu fıstıktan kırım makinalarıyla el değmeden kırılarak iç yapılır. Kırım sırasında parçalanmasını, bölünmesini önlemek için biraz rutubet verilerek kırılır. Bu sebeple %3-4 oranda rutubetli olabilmektedir. Kullanım Alanları: Ürün bütün olarak kullanılarak burma kadayıf, fıstıklı şeker, çikolatanın içine, kavrularak kurabiyelerin üstüne, file yani yaprak yaprak kesilerek pastaların üzerine yapıştırılır.

 

GÜL İÇ ANTEP FISTIĞI

Kırmızı kabuklu fıstıktan kırım makinalarıyla el değmeden kırılarak iç yapılır. Kırım sırasında parçalanmasını, bölünmesini önlemek için biraz rutubet verilerek kırılır. Bu sebeple %3-4 oranda rutubetli olabilmektedir. Kullanım Alanları: Ürün bütün olarak kullanılarak burma kadayıf, fıstıklı şeker, çikolatanın içine, kavrularak kurabiyelerin üstüne, file yani yaprak yaprak kesilerek pastaların üzerine yapıştırılır.

BAKLAVALIK BOZ İÇ ANTEP FISTIĞI

Boz iç: %75 yeşil olan bu iç, tam olgunlaşmamış boz fıstıktan elde edilir.

Kırmızı kabuklu fıstıktan kırım makinalarıyla el değmeden kırılarak iç yapılır. Kırım sırasında parçalanmasını, bölünmesini önlemek için biraz rutubet verilerek kırılır. Bu sebeple %3-4 oranda rutubetli olabilmektedir. Kullanım Alanları: Ürün bütün olarak kullanılarak burma kadayıf, fıstıklı şeker, çikolatanın içine, kavrularak kurabiyelerin üstüne, file yani yaprak yaprak kesilerek pastaların üzerine yapıştırılır.

YEŞIL FIRIK İÇ ANTEP FISTIĞI

Kırmızı kabuklu fıstıktan kırım makinalarıyla el değmeden kırılarak iç yapılır. Kırım sırasında parçalanmasını, bölünmesini önlemek için biraz rutubet verilerek kırılır. Bu sebeple %3-4 oranda rutubetli olabilmektedir. Kullanım Alanları: Ürün bütün olarak kullanılarak burma kadayıf, fıstıklı şeker, çikolatanın içine, kavrularak kurabiyelerin üstüne, file yani yaprak yaprak kesilerek pastaların üzerine yapıştırılır.

FİLE BOZ İÇ ANTEP FISTIĞI

FİLE BOZ İÇ ANTEP FISTIĞI 2 KALİTE
KAVRULMUŞ KIRMIZI İÇ ANTEP FISTIĞI
  AZ TUZLU NATURAL ANTEP FISTIĞI
   TOZ İÇ ANTEP FISTIĞI
   FİLE MEVERDİ İÇ ANTEP FISTIĞI
MEVERDİ ANTEP FISTIĞI
ANTEP FISTIĞI AĞACI
KÖYTAT GIDA LTD ŞTİ- Antepfıstığı üretim imalat tic ve pazarlama

Merke:Fatih Sultan Mah Pr Cahit Tanyol Cd 

Yeni Fıstıkçılar Sitesi İ Blok No:8 Nizip/Gaziantep

 

Telfax:0342 518 15 16

 

Eposta: info@koytatgida.com.tr

 

Köytat Gıda Ürünlerimiz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin